Új web-projektumok: Seo tanácsadás. Laptop / infra

PR-cikk elhelyezés weboldalon

Új linképítő SEO-WEB projektumok 2023-ban: laptop | télikert | infrapanel


prémium használt laptop

Prémium használt notebook eladás webáruházban

Egy használt laptopra akkor mondhatjuk, hogy prémium minőségű, ha az alábbi feltételeknek megfelel:

  • Eredetileg is magas kategóriás, főleg üzleti célra tervezett mobil  PC volt, amely tartósabb, megbízhatóbb és jobb teljesítményű, mint az olcsóbb modellek.
  • Alaposan felújították szakszervizben és át is vizsgálták egy szakértő csapat.
  • Minden alkatrésze hibátlanul működik.
  • Legalább 1-2 év garanciát kapunk rá a vásárlástól számítva, és lehetőségünk van a pénzvisszafizetésre vagy a cserére, ha nem vagyunk elégedettek az árucikkel.
  • Megfelelő ár-érték arányú a termék, azaz nem fizetünk túl sokat egy elavult vagy leharcolt gépért (fenti képünkön abszurd példa), hanem egy versenyképes és korszerű hardvereszközt kapunk.
  • Szakszerű tanácsadást és segítséget kapunk a kiválasztásban és a használatban is, és bármikor fordulhatunk a szolgáltatóhoz kérdéseinkkel vagy problémáinkkal.
  • Mindezt megkapjuk itt:

Optimalizálás – Google helyezés javítása

Első helyre kerülés PR-cikkes linképítéssel

seo tanácsadás - szolgáltatásJó organikus pozíciókhoz webtechnikai teendőket kell elvégezni, erre javaslatokat tételesen a keresőmarketing tanácsadó adhat weboldal-elemzés elvégzése után. Az általa felsoroltakat sorra véve a honlapot kezelő technikai munkatárs eléri, hogy oldaluk versenyképessé váljon a versenyben. A kedvező Google rangsorolás üzleti sikert hoz.

Jogos tehát a weboldal tulajdonosok támasztotta cél a jobb Google-helyezés elérése, amely a honlap-SEO szakember tanácsai segítségével történhet meg. Ehhez több út vezet, egyike a PR-cikk megjelentetés.

Online Pánikrendelő weboldalának optimalizálása

A honlapok Google optimalizálása napjainkban a szemantikus módszerekkel történik, a pánikos szorongást pedig viselkedésterápiával kezelik. Ez azt jelenti, hogy a fogalmi alapú Google kereséshez optimalizáljuk a weblapot. Az alábbi linkkel támogatott oldal leírása: Honlap optimalizálás és szemantikus linképítés: Google helyezés javítása – első hely – keresőmarketing és weboptimalizálás – Google első oldalra kerülés a szemantikai indexelés és fogalmi háló ismeretében végzett keresőoptimalizálás segítségével, Weblap SEO, internet, mesterséges intelligencia és pánikroham.

Frissítés :

  1. Infra panel webáruház – infrafűtés
  2. Műanyag tartály
  3. Ivóvízkezelés
  4. Pánikbetegség öngyógyítása

Falra írt versek | Asszociációs játék | Pánikbetegség és agorafóbia gyógyítása | Télikertek Budapesten

Hosszabb ideje nem jelentkeztem ezzel a bloggal a NolBlog olvasóközönsége előtt. Meglehet, most majd gyakrabban megteszem. Most néhány futó vagy nemrégiben indított zajlott webes projektumomra hívom fel a Nyájas figyelmét.

1. Falra írt versek

Tűzfalakon és más felületeken, akár egy duzzasztógát betonján vagy egy templom hátsó traktusán is megjelenhetnek olykor haikuk vagy más rövid versek, netán aforizmák. A tavaly indított projektum jelenleg szünetek, de az eddigi legjobb képek megtekinthetők itt: Vers a falon – irodalom

2. Szolgáltatások Budapesten

3. Pánikbetegség öngyógyítása

Bár nem vagyok pánikbeteg, olykor posztolok az alábbi linken elérhető és forrón ajánlott Pánik-blogban,  a CBT fellegvárában.

Pánikbetegség és agorafóbia gyógyításaIlletve a megnevezés nem pontos: a blog voltapp pszichoterápiás portál, amely mögött a pánikbetegség és agorafóbia testi és pszichés tüneteivel, kezelésével, gyógyításával foglalkozó szakképzett pszichoterapeuták tevékenysége áll, akik gyógyszerek nélkül, úgynevezett kognitív viselkedésterápia otthoni gyakorlataival kezelik a pánikbetegséget a hozzájuk segítségért fordulóknál egyfajta távoktató-begyakorló program keretében. A CBT klinikailag tesztelt terápiás módszer, segítségével a szorongások és pánikhangulatok elmúlhatnak, ha a gyakorlatvégzéssel sikerül felülírni a rossz beidegződéseket. A tanulási folyamat többszöri terápiagyakorlat és depresszió vagy agorafóbia gyógyítására is alkalmas.

Én honlapbütykölő webmesterként, Google-optimalizátorként és linképítő segédmunkásként társultam ehhez az áldásos és a Facebookon sok lájkot kiváltó öngyógyító projekthez, de most kicsit a tartalmi munkába is meginvitáltak, így havi néhány poszt erejéig – engedve a csábításnak – belekontárkodom a pszichológusok munkájába.

Például efféle eszmefuttatásokat írva: Az önismeret csapdája – pánikbetegség öngyógyítása (a projekt megszűnvén a linket leszedtem)

4. Télikertek Budapesten

És ha már weboptimalizálásról és linképítésről szó esett, itt van egy remek honlap, amelynek üzemeltetői télikertépítéssel foglalkoznak. Ebben a projektumban is számos területen fejtettem ki áldásos tevékenységemet honlapszövegírástól tartalomoptimalizáláson át PR-cikkek elhelyezéséig. A téma iránt érdeklődők számára jó szívvel ajánlható website egyik oldala kifejezetten izgalmas: Szolgáltató cégek, termékek bemutatása, pr markating


Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük